| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
u2w 

Do³±czy³: 15 Lut 2005 Miejscowo¶æ: Gdynia Pochwa³: 3
|
Wys³any: 2006-08-10, 22:25 Temat postu: Blokada Neostrady |
|
|
Z przykro¶ci± zawiadamiamy, ¿e w dniu dzisiejszym nast±pi³ atak na nasze forum ze strony usera pos³uguj±cego siê podstawowym nickiem "Panewniczanin". Uwa¿amy to jako przejaw zwyk³ego chamstwa a wrêcz bandytyzmu internetowego. Mamy jednak nadziejê, ¿e takie zachowanie nie jest inpirowane przez ekipê forum dyskusyjnego VirtualBus, której ten osobnik jest cz³onkiem a jedynie jego prywatn± vendett± i objawem niezrównowa¿enia emocjonalnego. Niestety, w celu zabezpieczenia siê przed takimi zdarzeniami w przysz³o¶ci G³ówny Administrator (Hannibal) podj±³ decyzjê o zablokowaniu dostêpu do Forum z zakresu IP odpowiadaj±cemu regionowi katowickiemu Neostrady TP. Za utrudnienia w dostêpie u¿ytkownikom Neostrady z w/w regionu przepraszamy.
Z powa¿aniem Administracja KMF
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian_ 

Do³±czy³: 24 Gru 2005 Miejscowo¶æ: Sanok City
|
Wys³any: 2006-08-10, 22:36 Temat postu: |
|
|
A którego z userów zaatakowa³ Panewniczanin? bowiem jako¶ nie widac jego postów napisanych dzisiaj pod nickiem hinol, czy te¿ Panewniczanin. Chyba, ze obs³uga forum usunê³a te posty. Ja musze z przykrosci± stwierdziæ, ¿e Panewniczanin ostatnio zaatakowa³ mnie na priv wyzywaj±c mnie od g³upków itd. i naprawdê nie dziwiê siê, ¿e usunêli¶cie go z km-forum .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

|
Wys³any: 2006-08-10, 22:46 Temat postu: |
|
|
Chodzi o masowe zak³adanie kont.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Podi 

Do³±czy³: 12 Kwi 2005 Miejscowo¶æ: Poznañ Pochwa³: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
_Tomasz 

Do³±czy³: 10 Gru 2005 Miejscowo¶æ: Warszawa
|
Wys³any: 2006-08-10, 23:19 Temat postu: |
|
|
Adrian_, nie o taki atak chodzi 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek 

Do³±czy³: 28 Pa¼ 2005 Miejscowo¶æ: Mielec Borek Pochwa³: 2
|
Wys³any: 2006-08-10, 23:31 Temat postu: |
|
|
Ostatnio Panewniczanin zaprosi³ mnie na swoje forum. Mo¿e ktos chce adres?? Forum do "tylnej dolnej czê¶ci cia³a", wogóle mi siê nie podoba.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian_ 

Do³±czy³: 24 Gru 2005 Miejscowo¶æ: Sanok City
|
Wys³any: 2006-08-10, 23:39 Temat postu: |
|
|
To on ma swoje forum? ha ha ha. Mi te¿ podsy³a³ link, ale po wpisaniu w wyszukiwarkê nazwy strony forum jego autorstwa wyskoczy³y mi linki do jakich¶ zagranicznych stron. Ech, z niego naprawdê jest dzieciak, a na dodatek bez urazy, ale wydaje mi siê, ¿e ten osobnik ma problemy ze zdrowiem psychicznym .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
james206 
Do³±czy³: 17 Wrz 2005 Miejscowo¶æ: Katowice
|
Wys³any: 2006-08-11, 00:25 Temat postu: |
|
|
Z racji, ¿e mieszkam niedaleko Panewnik i mojego 'nicku' powiem mo¿e tak, ¿e dzia³ania Panewniczanina s± wykraczaj±ce poza pojêcie obliczalno¶ci Je¶li chodzi o pomys³ Hannibala uwa¿am go za przynajmniej tymczasowo jedyny s³uszny. Ja tam siê nie martwiê, przez modem siê ³±czê... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Egon 

Do³±czy³: 04 Sty 2005 Miejscowo¶æ: Katowice-Ligota
|
Wys³any: 2006-08-11, 09:11 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to jest powa¿ne utrudnienie. Co prawda ma³o piszê, ale czasem w domu chcia³bym co¶ poczytaæ. A tak mogê ogl±daæ forum jedynie w pracy, ukrywaj±c monitor przed wzrokiem szefa. No ale rozumiem sytuacjê. Po¿ytek z tego taki, ¿e nie bêdziecie musieli czytaæ za wielu moich bzdur 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
t.x 
Do³±czy³: 23 Pa¼ 2004 Miejscowo¶æ: Kraków
|
Wys³any: 2006-08-22, 11:12 Temat postu: |
|
|
| u2w napisa³: |
| Mamy jednak nadziejê, ¿e takie zachowanie nie jest inpirowane przez ekipê forum dyskusyjnego VirtualBus, której ten osobnik jest cz³onkiem a jedynie jego prywatn± vendett± i objawem niezrównowa¿enia emocjonalnego. |
Skad od razu podejrzenia ze ekipa za tym stoi?
Ostatnio zmieniony przez t.x dnia 2006-08-22, 11:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

|
Wys³any: 2006-08-25, 19:45 Temat postu: |
|
|
1.
| Milenium napisa³: |
| A mo¿e na koncie RoGala jest Panewniczanin jak na koncie Matiego15? |
Nie tym razem;
2. t.x: nikogo nie podejrzewam, wyrazi³em tylko opiniê, która jest wynikiem pewnych zachowañ oraz w nadziei, ze teza kol. Mileniuma nie ma pokrycia w rzeczywisto¶ci;
3.Poza tym jesli chcecie sobie pogadaæ o hierarchi userów vbusa, proponujê jednak przenie¶æ siê z tym w³a¶nie na w/w Forum.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|