| |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Damhan 
Do³±czy³: 21 Sty 2005 Miejscowo¶æ: Gdañsk
|
Wys³any: 2007-07-08, 17:54 Temat postu: |
|
|
Musze przyznaæ, ¿e poczucie humoru nie szwankuje.
| plocmaster napisa³: |
| Czy ja go pouczy³em? |
Powiedzmy, ze dosadniej uzmys³owi³e¶ koledze pewn± nieprawid³owo¶æ. Dobrze, ¿e zareagowa³e¶, ale...
| plocmaster napisa³: |
Moderatorze Damhan, niniejszym raportujê, i¿ nie podobaj± mi siê projektowane skrzy¿owania na remontowanym odcinku ul. Wyszogrodzkiej…
Eee… To chyba nie o to chodzi³o… |
...lepiej by³o klikn±æ na znak wykrzyknika w prawym górnym rogu postu. To w³a¶nie nazywa siê raportowaniem do Ekipy (nie myliæ z donoszeniem ).
To tyle z mojej strony na ten temat. Z Twojej strony to równie¿ koniec. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
B.A. Baracus 

Do³±czy³: 25 Sty 2005 Miejscowo¶æ: Gdynia / Warszawa
|
Wys³any: 2007-07-09, 11:16 Temat postu: |
|
|
Po bardzo d³ugim okresie "odpoczynku" wracamy do tematu koszulek KMF
Na pro¶bê administratora forum podejmujê siê po raz drugi organizacji koszulek dla wszystkich tych, którzy s± sympatykami forum. A teraz trochê szczegó³ów....
Koszt zrobienia gotowej koszulki to 32 z³ (taki koszt poniesiemy przy produkcji minimum 15 koszulek). Pewnie wiêkszo¶æ z was spyta siê czemu tak du¿o, otó¿ wygl±da to tak, ¿e chcemy zrobiæ wersjê "full wypas" Koszulka bardzo dobrej jako¶ci (bawe³na + dodatek poliestru), koszulka jest taka ¶liska jak koszulki które nosz± pi³karze na meczach. Logo KMF by³oby na przodzie, ale nie tak jak kiedy¶ czarno - bia³e, tylko "full kolor", format nadruku by³by A4. My¶lê, ¿e opcja jest do¶æ ciekawa, warto do³o¿yæ te 10 z³, aby mieæ koszulkê na d³ugie lata w bardzo dobrej jako¶ci Reasumuj±c koszt gotowej koszulki to 32 z³ do tego nale¿y doliczyæ oko³o 5 z³ za przesy³kê.
Do wszystkich tych, którzy by chcieli takow± koszulkê mam pro¶bê, aby wpisywali na forum ilo¶æ, rozmiar i kolor koszulki (dostêpna czarna i bia³a).
Oczywi¶cie wpisuj± siê tylko Ci którzy s± zdecydowani na 100%
Zapisy potrwaj± kilka dni, do kiedy dok³adnie okre¶lê za jaki¶ czas.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Baracus
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_Ch. 
Do³±czy³: 18 Maj 2009 Miejscowo¶æ: Zabrze
|