| |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
jacool 

Do³±czy³: 19 Lut 2006 Miejscowo¶æ: Gdañsk Pochwa³: 1
|
Wys³any: 2006-04-13, 14:04 Temat postu: |
|
|
| J-31 napisa³: |
| Po prostu w razie jakiego¶ chamstwa, ³atwiej jest ustaliæ autora i odpowiednio zareagowaæ. |
A wiesz moze na ile sposobów z³o¶liwcy potrafi± utrudniaæ ¿ycie? £±czenie siê przez Zimbabwe
Dziesi±tki kont itd
Mia³em na forum mojego liceum kolesia, co zrobi³ oko³o 40 kont, tylko po to, ¿eby podbiæ ankietê
Niektórzy debile przera¿aj± mnie swoj± pomys³owo¶ci± 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

Do³±czy³: 04 Lis 2004 Miejscowo¶æ: Warszawa Pochwa³: 26
|
Wys³any: 2006-04-13, 14:12 Temat postu: |
|
|
| jacool napisa³: |
A wiesz moze na ile sposobów z³o¶liwcy potrafi± utrudniaæ ¿ycie? £±czenie siê przez Zimbabwe
Dziesi±tki kont itd
Mia³em na forum mojego liceum kolesia, co zrobi³ oko³o 40 kont, tylko po to, ¿eby podbiæ ankietê
Niektórzy debile przera¿aj± mnie swoj± pomys³owo¶ci±  |
Masz fajnych kolegów
Spoko. Na razie - nic takiego siê nie dzieje, nie Demonizuj. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jacool 

|
Wys³any: 2006-04-13, 14:51 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Masz fajnych kolegów |
To nie moi koledzy Tylko by³em zmuszony ich wszystkich poblokowaæ, bo po IP nie dojdziesz... Jak ju¿ pisa³em ³±czy³ siê przez jakie¶ g... programiki do ukrywania
To by³ taki ma³y OT 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian_ 

Do³±czy³: 24 Gru 2005 Miejscowo¶æ: Sanok City
|
Wys³any: 2006-04-13, 16:29 Temat postu: |
|
|
Ale wykrycie osoby podszywaj±cej sie pod nickiem którego¶ z autorów za pomoca IP nie jest takie proste.Problem tkwi w tym,ze nie ka¿dy ma sta³e IP.Pos³u¿ê sie tu przyk³adem:ostatnio sam siebie doda³em na swojej li¶cie kontaktów GG i po sprawdzeniu profilu (w wersji 7.0) w rubryce IP mia³em wpisane:brak.Co do banowania konta to co bêdzie,je¿eli zbanuje siê konto podszywaj±cego siê,a oka¿e siê,¿e to prawdziwe konto autora (tzn.podpisywane jego has³em)?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hannibal  @Administrator

Do³±czy³: 17 Pa¼ 2004 Miejscowo¶æ: Nowy S±cz Pochwa³: 2
|
Wys³any: 2006-04-13, 17:04 Temat postu: |
|
|
Ju¿ nie z takimi osobnikami mieli¶my do czynienia.
Wiêcej zaufania. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jacool 

|
Wys³any: 2006-04-13, 17:38 Temat postu: |
|
|
Hannibal, ja w Ciebie wierzê Odwalasz kupê dobrej roboty tak trzymaæ 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

Do³±czy³: 15 Lut 2005 Miejscowo¶æ: Gdynia Pochwa³: 3
|
Wys³any: 2006-04-13, 17:51 Temat postu: |
|
|
| Adrian_ napisa³: |
| Co do banowania konta to co bêdzie,je¿eli zbanuje siê konto podszywaj±cego siê,a oka¿e siê,¿e to prawdziwe konto autora (tzn.podpisywane jego has³em)? |
Nie ma mo¿liwo¶ci aby 2 osoby mia³y ten sam nick (o to Ci chyba chodzi³o ) - chyba, ¿e go komu¶ udostêpnisz, ale to ju¿ Twoje zmartwienie. Je¶li chodzi o up***ch z³o¶liwców - tu mówiê za siebie - jestem cierpliwy, mogê z takim walczyæ do koñca - jego lub mojego 
Ostatnio zmieniony przez u2w dnia 2006-04-14, 19:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian_ 

Do³±czy³: 24 Gru 2005 Miejscowo¶æ: Sanok City
|
Wys³any: 2006-04-14, 12:14 Temat postu: |
|
|
u2w,jestes pewien,ze na forum nie ma dwóch osób korzystaj±cych z jednego konta? myslê,¿e s± takie osoby,korzystaj±ce z nicka pr110.Nie mo¿na mieæ pewno¶ci,¿e jeden nabroi,a drugiemu zablokuje siê konto,b±d¼ na odwrót.Co do walczenia z upierdliwcami to zastanawia mnie,czy s± na tym forum tacy osobnicy? bo osobi¶cie nie spotka³em siê z takimi przypadkami .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

Do³±czy³: 15 Lut 2005 Miejscowo¶æ: Gdynia Pochwa³: 3
|
Wys³any: 2006-04-14, 19:26 Temat postu: |
|
|
Adrianie_ - czytaj uwa¿nie. Podkre¶li³em, to czego zdaje siê nie doczyta³e¶. ale powiem to inaczej: nie ma mo¿liwo¶ci aby kto¶ siê podszy³ pod inn± osobê u¿ywaj±c tego samego nicka bez wiedzy w³a¶ciciela nicka. Taka mo¿liwo¶æ istnieje tylko wówczas, gdy dana osoba udostêpni swój nick i has³o osobie trzeciej. Tak jest w³a¶nie w przypadku pr110 - na taki wariant siê zdecydowali - ich sprawa. Jeden nabroi, drugi ucierpi (mam nadziejê, ¿e nie nabroj± ) - pech.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikki 

Do³±czy³: 29 Lis 2005 Miejscowo¶æ: Twierdza Wroc³aw Pochwa³: 3
|
Wys³any: 2006-05-08, 14:29 Temat postu: |
|
|
Galeria fajna tylko tak jako¶ ma³o zdjêæ z Wroc³awia jest... Szkoda... Gdybym mia³a cyfrówkê to bym jakie¶ na pewno doda³a, ale niestety nie mam... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
[ Strona wygenerowana w: 0.133036 sekund ] :: [ 22 zapytañ SQL ]
|