Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto

Login: Hasło:
Portal FAQ Grupy Ludzie Galeria

Regulamin Ekipa    RegulaminRegulamin    SzukajSzukaj     RejestracjaRejestracja

Krytyka działań admina i moderatora.
Strona 1 z 1
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hannibal  Płeć:Mężczyzna
@Administrator
Administrator

Miejscowość: Nowy Sącz
Pochwał: 2

PostWysłany: 2006-07-31, 22:12
Temat postu: Krytyka działań admina i moderatora.
Zacytuj zaznaczone

Jak wyżej.
W tym temacie możecie wylewać wszystkie żale na głowę adminów i modów.
Liczymy tutaj na szczerą i konstruktywną krytykę. Bez obaw, z pewnością nikt nie zostanie ukarany za to, że wyraził swoją opinię na temat naszej pracy.

Dziękuje za uwagę.

Ostatnio zmieniony przez Hannibal dnia 1970-01-01, 02:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora

Milenium  Płeć:Mężczyzna
!!!Bez biletu...
Bez biletu...

Miejscowość: Koszalin
Użytkownik zbanowany

PostWysłany: 2006-08-10, 17:11
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Moderator : J-31
Krytyka : Założyłem temat "[uwagi, skargi na temat userów na forum]". J-31 poinformował mnie, że jest podobny temat, który on poświecił, temat "Pranie z wybielaniem". Nie składałbym tej krytyki tylko dlatego, że J-31 stwierdził że temat "Pranie z wybielaniem" jest tematem do pisania krytyk na temat userów. Niestety moderator nie udzielił tej informacji wcześniej (kiedy tworzył ten temat), to znaczy przed uwtorzeniem mojego tematu. Zamknięcie mojego tematu uważam za bezpodstawne, ponieważ ja wymyśliłem tą tematykę a J-31 mógł posty wydzielić do mojego tematu. Koniec zażaleń.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika

Michał  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Poznań

PostWysłany: 2006-08-10, 19:27
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Ja składam zażalenie na wszystkich moderatorów, którzy usuwają moje posty. Ja rozumiem, że czasami są bezsensowne ale jeżeli z 15 bezsensownych postów (w tym kilka o wiele gorszych od mojego) wrzucacie do śmieci a tylko mój usuwacieto jest to jawna dyskryminacja.
Powrót do góry

Adrian_  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Sanok City

PostWysłany: 2006-08-10, 21:13
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

A ja chciałbym złożyć kolejną i mam nadzieję konstruktywną krytykę. Otóż droga ekipo forum, jeśli zauważacie jakiś konflikt starajcie się go załagodzić, gdyż nie każdy user jest na tyle ugodowy, by przeprosić się za pomocą priv (tak, jak w przypadku sporu Milenium>S_S). Jeśli jednak konflikt się pogłębia i przybiera nieco ostrzejszy ton powinniście ukarać tego, kto wszczął takowy konflikt upomnieniem. Mamy tutaj idealny przykład: kolega S_S grozi, ze pozabija wszystkich, którzy odmienią nazwę jego miejscowości. Czy takie zachowanie nie może zostać ukarane? wszak słowa "zabiję cię" itd., nawet powiedziane w żartobliwym kontekście są groźbą karalną .
Powrót do góry

u2w  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Gdynia
Pochwał: 3

PostWysłany: 2006-08-10, 21:45
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Chciałbym tylko zauważyć, że S_S nie dostał warna za w/w słowa tylko ze względu na kontekst sytuacji. Ja również nie lubię jeśli ktoś używa nazwy Gdingen lub - niedaj Boże - Gotenhafen. A post został usunięty.
Powrót do góry

J-31  Płeć:Mężczyzna
@Naczelny Moderator
Naczelny Moderator

Miejscowość: Warszawa
Pochwał: 26

PostWysłany: 2006-08-11, 09:32
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Milenium napisał:
Zamknięcie mojego tematu uważam za bezpodstawne, ponieważ ja wymyśliłem tą tematykę a J-31 mógł posty wydzielić do mojego tematu

Ja wiem, że cokolwiek bym zrobił zawsze ktoś będzie niezadowolony. Niestety tym razem trafiło na Ciebie. No cóż taka funkcja.

Milenium, jest mi szczerze przykro, iż musiałem zamknąć Twój temat, ale uznałem, że jest absolutnie bezensownym zakładanie kilku różnych wątków, na ten sam temat. Przecież pisaliśmy już wielokrotnie w dziale "Wasze opinie" o userach.

Po za tym powód zamknięcia Twojego bezsensownego tematu jest jeszcze jeden:

Milenium, czy naprawdę nie dzieje się nic ciekawego w komunikacji miejskiej by w kółko zakładać jedynie tematy typu "list Otwarty", "Odchodzę", "Pranie z wybielanie", "Uwagi o userach" ? I to wszystko po to by mieć okazję do wzajemnego obrzucania się błotem ?

Milenium napisał:
Niestety moderator nie udzielił tej informacji wcześniej (kiedy tworzył ten temat), to znaczy przed uwtorzeniem mojego tematu.

Zgadza się. Nie uczyniłem tego w momencie zakładania tematu "Pranie z wybielaniem". I za to przepraszam.

Jednakże, uczyniłem to w momencie zamknięcia Twojego tematu. A zatem moja logika sensu stworzenia tematu "Pranie z wybielaniem" została przez mnie wyjaśniona i chyba zrozumiała.

Temat "Pranie z wybielaniem" został przeze mnie utworzony właśnie z myślą o krytyce userów na siebie nawzajem. Nie wyjaśniałem wcześniej ponieważ wiem o tym, iż bardzo Lubicie schodzić z tematu - np. Patrz temat "Voy żegna się z KMF !". Chciałem wykorzystać Wasze chęci do "schodzenia z tematu".

I dlatego niczego nie wyjaśniałem. Uznałem, że temat wątku jest wystarczająco jasny.

Mam nadzieję Milenium, że ta obszerna odpowiedź Cię zadowoli

[ Dodano: 2006-08-11, 10:34 ]
Michał napisał:
wrzucacie do śmieci a tylko mój usuwacieto jest to jawna dyskryminacja

Nikt Cię celowo nie dyskryminuje. Spokojnie...

Powrót do góry

Milenium  Płeć:Mężczyzna
!!!Bez biletu...
Bez biletu...

Miejscowość: Koszalin
Użytkownik zbanowany

PostWysłany: 2006-08-11, 10:09
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

J-31 napisał:
Mam nadzieję Milenium, że ta obszerna odpowiedź Cię zadowoli

Tak. Tylko ciekawi mnie jedno, w moim temacie mówiłeś o kłótniach, że będą one powstawać. Ale spójrz na swój temat . To i tak bezróżnicy.

Powrót do góry

@Naczelny Moderator
Naczelny Moderator

PostWysłany: 2006-08-11, 10:44
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Milenium napisał:
Tylko ciekawi mnie jedno, w moim temacie mówiłeś o kłótniach, że będą one powstawać.

Nie chodziło mi o to, że tylko w Twoim temacie mają być kłótnie. Oczywiste jest, że w moim również. Chodziło mi o to, że jeżeli mają być jakieś spory i kłótnie, to lepiej w jednym temacie, a nie w kilku równocześnie

Powrót do góry

chudy5d  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Poznań

PostWysłany: 2006-08-11, 17:48
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Ja na wszystkich, którzy usuwają mi posty.

[ Dodano: 2006-08-12, 14:05 ]
Ja cię kręce nie wytrzymam. Jakiś admin lub moderator jak nie posty to avatar mi usuwa Mam już dość!

Powrót do góry

PKP SA  Płeć:Mężczyzna

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 2009-07-25, 16:22
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Ktoś mi skasował posty z działu Symulatory, Mechanik EN57, chociaż nie napisałem nic złego
Powrót do góry

ep40  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Gdynia
Pochwał: 5

PostWysłany: 2009-07-25, 17:45
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Brak sensu też jest zły.
Powrót do góry

KKS  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: gdzieś w Pyrlandii
Pochwał: 10

PostWysłany: 2009-07-25, 18:00
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Nie napisałeś też nic dobrego, ani nic, co miało sens. Jakbyśmy trzymali takie posty to forum miało by żenująco niski poziom.
Powrót do góry

@Naczelny Moderator
Naczelny Moderator

PostWysłany: 2009-07-25, 18:55
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

PKP SA napisał:
Ktoś mi skasował posty z działu Symulatory, Mechanik EN57, chociaż nie napisałem nic złego

PKP SA - już raz to Napisałeś i już wiemy o tym. Zgodnie z regulaminem

http://www.km-forum.com.pl/regulamin.php

Pkt. 5a
Cytat:
a) Nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz wcale;

Tamten post nie wnosił nic do tematu

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: