| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pmaster 

|
Wysłany: 2006-08-18, 01:45 Temat postu: |
|
|
| Adrian_ napisał: |
Wiesz, bez urazy, ale nie wyobrażam sobie ciebie jako Newsmana . |
I tak mnie pewnie oleją.
Ale bez offtopica, bo świeże warny z pewnością oddalą od nas wizję awansu na Newsmanów 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damhan 
|
Wysłany: 2006-08-18, 11:30 Temat postu: |
|
|
Na forum obowiązują 2 zasady:
1. Ekipa ma zawsze rację.
2. Jeżeli Ekipa nie ma racji patrz pkt. 1.
A co do meritum to jako były Newsman gratuluję obecnym wyboru i zachęcam do zgłaszania się na GG, bo widzę, że Administracja powierzyła mi tu rolę szkoleniowca (bylebym tylko nie skończył jak Janas ).
| wocash napisał: |
| Tak tylko to co przykładowy user z Podlasia uznaje za istotne i podsyła do newsmana to ten newsman nie zawsze to zamieszcza w newsach. |
Tylko musicie brać poprawkę, na to, ze nie wszystko nadaje się do Newsów- np. o wykolejeniu jakiegoś tramwaju, czy kolizji autobusu piszemy w dziale "Wypadki/awarie pojazdów KM", informacje o modernizacjach w dziale np. "Modernizacje wagonów 105N/105Na" (ale to też zależy od sytuacji, bo np. info o tym, ze zakład zabiera się do modernizacji kilku wagonów nadaje się do Newsów i to, ze np. wyjechał już pierwszy taki wagon, ale nie będziemy pisać kiedy każdy sklad będzie wyjeżdżał po modernizacji powiedzmy co miesiąc) itd.. Nie piszemy też o przepięciach wagonów, nowych reklamach itp. zmianach taborowych, które nieraz są istotne dla danego miasta, ale reszty Polski nie interesują. Postarajcie się opierać na zasadzie codziennego przeglądu prasy, jeszcze raz powtarzam, z całej Polski (głównie portale gazeta.pl, naszemiasto.pl lub artykuły z papierowych wydań gazet). i co najważniejsze- zawsze należy podać autora i źródło artykułu.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik 

|
Wysłany: 2006-08-18, 17:21 Temat postu: |
|
|
Gratuluje newsmanom, i myśle że będą wykonywać sumiennie swoje zadania.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter 
|
Wysłany: 2006-08-18, 19:08 Temat postu: |
|
|
Ja również się przyłączam i także gratuluję. Myślę że trafnie #Filip_2691, #Grzesiek, #Mercury, #wocash zostali wybrani. Są reprezentantami różnych regionów, z których dotychczas napływało mało newsów.
Życzę zatem w/w Kolegom pomyślnego wyszukiwania i szperania w pojawiających się informacjach z regionów oraz wyławiania tego co jest najistotniejsze i najciekawsze. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filip_2691 

|
Wysłany: 2006-08-27, 15:26 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz serdecznie dziękuje Adminom za dodanie mnie do tej rangi Przepraszam, ze na razie nie umieszczam żadnych newsów ale jak tylko znajde jakiegoś newsa z GOPu to zaraz umieszcze go na portalu bo jak do tej pory nic ciekawego nie ma. Wróciłem dopiero dzisiaj z urlopu więc nie będe umieszczał newsów z minionych dni tylko jak coś znajde to umieszcze coś świeżego Pozdrawiam 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

|
Wysłany: 2006-08-27, 16:26 Temat postu: |
|
|
Winny się tłumaczy Nie marudź, tylko do dzieła 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

|
Wysłany: 2006-08-28, 11:53 Temat postu: |
|
|
Ja również właśnie wróciłem z urlopu i mam ... sporo zaległości. A zatem ja również pozwolę sobie dołączyć do życzeń dla nowych newsmanów...
... Niech Moc będzie z... Waszymi klawiaturami .... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milenium  !!!Bez biletu...

Dołączył: 30 Gru 2004 Miejscowość: Koszalin Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: 2006-08-28, 14:00 Temat postu: |
|
|
Wybór okazał się doskonały. Ale nam newsów przybyło .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian_ 

|
Wysłany: 2006-08-28, 22:22 Temat postu: |
|
|
| Milenium napisał: |
| Ale nam newsów przybyło |
Rzeczywiście, trzeba zwrócić honor Newsmanom, gdyż nie ma dnia, by na km-forum nie było jakichś newsów. Codziennie trafia tutaj ok. 10 (jak nie więcej) newsów, które zawsze zawierają jakąś ciekawą dla czytelnika treść i obrazują to, co dzieje się w danym rejonie Polski. Wszyscy Newsmani idealnie wywiązują sie ze swoich zadań ( i tutaj pokłon w stronę kol. Wocasha, który napisał jak na razie najwięcej newsów) i mam nadzieję, że na km-forum nie zaniknie też podsyłanie newsów przez zwykłych użytkowników. Podsumowując swoją wypowiedź :"nie ma to jak odpowiednie osoby na odpowiednim stanowisku" .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek pawel 

|
Wysłany: 2007-07-07, 19:10 Temat postu: |
|
|
Ja zgłaszam się na takiego newsmana.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

|
Wysłany: 2007-07-07, 19:31 Temat postu: |
|
|
ŁóŁ, gratuluję tempa (temat prawie sprzed roku) i spostrzegawczości (newsmanów już nie ma), a także samooceny (nawet gdyby byli, i tak byś nim nie został).
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

|
Wysłany: 2007-07-23, 12:05 Temat postu: |
|
|
Hmmm.. To ja może na razie zamknę ten temat, ponieważ za kolejny rok znów ktoś będzie chciał być newsmanem 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|