| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Hannibal  @Administrator

Do³±czy³: 17 Pa¼ 2004 Miejscowo¶æ: Nowy S±cz Pochwa³: 2
|
Wys³any: 2006-05-28, 19:42 Temat postu: |
|
|
Zazwyczaj kasujemy posty, które nic nie wnosz± do tematu, zawieraj± masê b³êdów, wyró¿niaj± siê g³upot± itd..
[ Dodano: 2006-05-28, 19:46 ]
PS: Poza tym to nawet ³adnie ci to wyt³umaczy³ Marecki w shoucie 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

Do³±czy³: 04 Lis 2004 Miejscowo¶æ: Warszawa Pochwa³: 26
|
Wys³any: 2006-05-31, 12:36 Temat postu: |
|
|
| adekpabianice napisa³: |
b) Administratorzy i moderatorzy maja prawo do skasowania, przeniesienia, edycji tematu lub postu, który narusza regulamin i nie musz± t³umaczyæ siê nikomu ze swoich poczynañ;
wed³ug mnie to powinni sie t³umaczyc dlaczego skasowali post :idea: |
Hannibal ju¿ Ci to napisa³, a ja tylko dodam - sorry nie by³o mnie trzy tygodnie, tote¿ nie przeczyta³em jeszcze wszystkiego, wiêc mam nadziejê, ¿e siê nie powtórzê - ¿e admini i moderatorzy s± odpowiedzialni za poziom merytoryczny forum, a tak¿e za jego porz±dek. No i z czego maj± siê t³umaczyæ ? 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

Do³±czy³: 15 Lut 2005 Miejscowo¶æ: Gdynia Pochwa³: 3
|
Wys³any: 2007-12-21, 23:46 Temat postu: |
|
|
Jak ju¿ kiedy¶ zapowiada³em, mia³ byæ nowy regulamin - a w³a¶ciwie jego aktualizacja. Wiêc jest i obowi±zuje od dnia dzisiejszego. Radzê siê zapoznaæ 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ppln 

Do³±czy³: 17 Lis 2005 Miejscowo¶æ: £ód¼ Pochwa³: 6
|
Wys³any: 2007-12-21, 23:52 Temat postu: |
|
|
Nie zgadzam siê z 5e - "!!!" to normalny znak interpunkcyjny, co innego "!!"/"!!!!...!!!" czy "??", które s± ju¿ nadu¿yciami. Przeci±ganie s³ów to te¿ chyba nie jest wykroczenie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2005 Miejscowo¶æ: P³ock/Poznañ Pochwa³: 10
|
Wys³any: 2007-12-21, 23:57 Temat postu: |
|
|
Nooooo chyyyyba ¿e przesadne, i bez uzasadnienia.
[ Dodano: 21 Gru 2007 22:58 ]
Sam regulamin wygl±da zupe³nie jak poprzedni, chyba nic siê nie zmieni³o. A fajny jest zapis:
| Twórca regulaminu napisa³: |
| zabrania siê prowadzenia dyskusji na tematy dotycz±ce: erotyki, przyrody, kuchni, sportu, na³ogów oraz wszystkiego co z tym zwi±zane |
Pali³em sporta w kuchni i spad³ mi na przyrodzenie, aaaj…
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

|
Wys³any: 2007-12-22, 01:02 Temat postu: |
|
|
1. Ma³o mnie obchodzi czy siê kto¶ z tym zdadza czy nie;
2. Akurat przytaczacie punkty, które siê nie zmieni³y i istniej± od dawna.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2005 Miejscowo¶æ: P³ock/Poznañ Pochwa³: 10
|
Wys³any: 2007-12-22, 01:11 Temat postu: |
|
|
2. Je¶li chodzi³o o mnie — a co ja na to poradzê, ¿e istniej±ce od dawna punkty s± najfajniejsze?
I je¶li ju¿ nawi±zali¶my taki przyjacielski dialog z administracj± — co z tym wihajstrem do ukrywania dzia³ów/tematów?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ppln 

Do³±czy³: 17 Lis 2005 Miejscowo¶æ: £ód¼ Pochwa³: 6
|
Wys³any: 2007-12-22, 13:19 Temat postu: |
|
|
| u2w napisa³: |
| 1. Ma³o mnie obchodzi czy siê kto¶ z tym zdadza (<- literówka) czy nie; |
To ja mam ¶wietn± propozycjê - zbanujcie prewencyjnie wszystkich u¿ytkowników zarejestrowanych wcze¶niej ni¿ przed miesi±cem - w koñcu oni na pewno pope³nili jak±¶ literówkê, czy napisali w którym¶ po¶cie zdanie nie na temat.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
irisbus 

Do³±czy³: 08 Maj 2006 Miejscowo¶æ: Wa³brzych Pochwa³: 11
|
Wys³any: 2007-12-22, 14:58 Temat postu: |
|
|
A skoro chodzi o 5h:
| Cytat: |
| Obowi±zkiem ka¿dego u¿ytkownika jest trzymanie siê zasad poprawnej pisowni. Dotyczy to ortografii, stylistyki, gramatyki oraz interpunkcji (w tym równie¿ w³a¶ciwego u¿ycia spacji). Notoryczne pope³nianie tzw. literówek oraz b³êdów wymienionych wy¿ej jest traktowane jako powa¿ne naruszenie Regulaminu i bezwzglêdnie zwalczane! W przypadku pope³nienia b³êdu, ka¿dy u¿ytkownik ma do dyspozycji narzêdzia: Edytuj oraz Spell Checker (sprawdzanie pisowni) mo¿na równie¿ korzystaæ z zaawansowanych narzêdzi udostêpnianych przez edytory tekstowe (np. MS Word, OO Writer). Wady typu dysleksja czy dysortografia nie s± usprawiedliwieniem; |
To Spell Checker wci±¿ nie ma polskiego s³ownika i nie dzia³a...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
u2w 

|
Wys³any: 2007-12-22, 21:22 Temat postu: |
|
|
Wy chyba czerpiecie jak±¶ przyjemno¶æ ze zrzêdzenia. Jeste¶cie gorsi o wszystkich pisaczków, e¶ków, moherów i tym podobnych typków. Sami nie potraficie siê zdecydowaæ co Wam le¿y. Typowa polska mentalno¶æ, albo prawo Kalego - jak kto woli.
Ju¿ niejednokrotnie o tym pisa³em ja, pisa³ Hannibal - przymusu uczestnictwa nie ma.
| irisbus napisa³: |
| Spell Checker wci±¿ nie ma polskiego s³ownika i nie dzia³a |
No, tu da³ cia³a Hannibal (ja zajmowa³em siê Galeri±) - sam siê zdziwi³em, ¿e jeszcze nie wgra³ s³ownika po przenosinach.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hannibal  @Administrator

Do³±czy³: 17 Pa¼ 2004 Miejscowo¶æ: Nowy S±cz Pochwa³: 2
|
Wys³any: 2008-10-24, 20:07 Temat postu: |
|
|
Po ustaleniach z ekip± forum aby poprawiæ czytelno¶æ dyskusji i ogólnie estetykê postów od tego momentu obowi±zuj± nowe zasady dotycz±ce podpisów.
Dopuszczalny i maksymalny rozmiar sygnaturek, obrazków w podpisie to 100 na 600 pikseli, a podpis nie mo¿e mieæ wiêcej ni¿ dwie linijki tekstu.
Czas na dostosowanie siê do zmian do przysz³ego pi±tku. Brak reakcji na zmianê spowoduje odpowiednie konsekwencje.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|