| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Coffee 

Dołączył: 19 Maj 2006 Miejscowość: Kraków - Borek Fał. Pochwał: 2
|
Wysłany: 2010-03-01, 10:37 Temat postu: |
|
|
| Gustawek napisał: |
| Mianowicie bardzo często w niespodziewanej chwili "wywala" z gry, po prostu program wyłącza się. |
Trzeba ściągnąć łatkę i aktualizację do wersji 1.1 i już Cię nie będzie wywalać .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chudy5d 

|
Wysłany: 2011-01-18, 18:11 Temat postu: |
|
|
Wybaczcie, że odkopuje temat, ale mam mały problem. Kiedyś miałem edycję dwupłytową (były inne?) tejże gry, jednak gdzieś mi się zapodziały. Postanowiłem wiec pobrać Traffic Giant Gold, bo wzięła mnie chęć zagrania. Problem w tym, że po pobraniu i zainstalowaniu gry po pierwsze nie mogę kupić żadnego innego autobusu oprócz MD City Fox, czy jakoś tak (ten pierwszy, 10 osobowy mikrobusik), poza tym nie wyświetlają mi się żadne filmy. Wątpię by była to wersja demo, poza tym wszystko jest. Może problem tkwi w tym, że muszę przejść wszystkie misje (nie przypominam sobie, żebym musiał to robić, mając grę zainstalowaną z płyt)? Wkurza mnie to, że na linie muszę wypuszczać kilkadziesiąt tych malutkich autobusów.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kuracyja 
|
Wysłany: 2011-01-18, 18:38 Temat postu: |
|
|
Ściągnąłem wersję gry Traffic Giant (bez dodatku Gold), miałem mniej misji, ale więcej autobusów. Nie wiem dlaczego masz tylko MD City Fox-a, ja miałem wszystkie.
PS. Mam obie na kompie - płytową i ściągniętą - mogę przesłać 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Skoda 16T 

Dołączył: 06 Maj 2008 Miejscowość: Wrocław Pochwał: 9 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: 2011-01-18, 18:56 Temat postu: |
|
|
| chudy5d napisał: |
| Problem w tym, że po pobraniu i zainstalowaniu gry po pierwsze nie mogę kupić żadnego innego autobusu oprócz MD City Fox, czy jakoś tak (ten pierwszy, 10 osobowy mikrobusik), poza tym nie wyświetlają mi się żadne filmy. |
Posiadam dwupłytowe wydanie tej gry. I również miałem ten sam problem! Po jakimś czasie brak dodatkowych pojazdów zaczął mnie irytować i ... włożyłem płytę do stacji CD-ROM. Hula, aż miło!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mrozard 

|
Wysłany: 2011-01-18, 18:57 Temat postu: |
|
|
Zabezpieczenie przed piratami i tyle 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coffee 

|
Wysłany: 2011-01-18, 19:49 Temat postu: |
|
|
| mrozard napisał: |
| Zabezpieczenie przed piratami i tyle |
Wątpię. Takowe weszło około 5 lat temu, gdy jeszcze TGG nie było. Myślę, że ktoś poprostu miał demo i z niego chciał zrobić pełną wersje, tylko zapomniał edytować kilku plików.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Skoda 16T 

Dołączył: 06 Maj 2008 Miejscowość: Wrocław Pochwał: 9 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: 2011-01-18, 19:57 Temat postu: |
|
|
| Coffee napisał: |
| mrozard napisał: |
| Zabezpieczenie przed piratami i tyle |
Wątpię. Takowe weszło około 5 lat temu, gdy jeszcze TGG nie było. Myślę, że ktoś poprostu miał demo i z niego chciał zrobić pełną wersje, tylko zapomniał edytować kilku plików. |
Jakim cudem, skoro ja posiadam oryginalną, sklepową wersję i miałem ten sam problem? 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szymon 

|
Wysłany: 2011-01-18, 20:13 Temat postu: |
|
|
Sprawa jest jasna, z płytą masz wszystkie wozy, bez płyty tylko Fox'a. Podobnie było chyba z jakimiś Simsami, bez płyty w ogóle kursora myszki nie było widać.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coffee 

|
Wysłany: 2011-01-18, 20:29 Temat postu: |
|
|
| Skoda 16T napisał: |
| Jakim cudem, skoro ja posiadam oryginalną, sklepową wersję i miałem ten sam problem? |
Nie wiem, ale ja miałem tak, jak skopiowałem pliki dema, do oryginału. A gra mi chodziła bez płyty (również miałem to wydanie dwupłytowe, z dodatkowymi mapami)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rudy 
|
Wysłany: 2011-01-18, 21:22 Temat postu: |
|
|
Wie ktoś jak odpalić tą grę na Windows 7? Bo gdy chcę włączyć grę to pojawia się klepsydra a po chwili znika i się nie włącza, nawet kompatybilność z Windows XP nic nie dała.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
irisbus 

|
Wysłany: 2011-01-18, 21:39 Temat postu: |
|
|
Mi działa pod 7 normalnie i nie sprawia problemów uruchamiane jako WinXp SP3 (z tym że ja mam jakieś wydanie dołączone do czasopisma jakiś czas temu).
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chudy5d 

|
Wysłany: 2011-01-18, 22:22 Temat postu: |
|
|
Czyli sugerujecie, że jeżeli nie znajdę płyt, to nici z normalnej gry? Obawiam się, że mogę ich nawet nie posiadać... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
irisbus 

|
|
| Powrót do góry |
|