| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bartek 

|
Wysłany: 2009-03-27, 14:32 Temat postu: |
|
|
W reklamie 36i6 jedzie koleś z bobrem solarisem U10 z Mobilisu, numer bodajże A346 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PAFAWAG 

Dołączył: 07 Lip 2007 Miejscowość: Wrocław - Biskupin, Warszawa - Wilanów Pochwał: 15
|
Wysłany: 2009-03-27, 20:37 Temat postu: |
|
|
Przed chwilą w Wiadomościach w TVP1 mówili o tym wypadku w Świdnicy...
Jaki pojazd występuje w reklamie Bąbolady (tej, co kobieta zapomniała torebki, facet podaje jej ją przez okno, a ona jej nie bierze, tylko szuka czekoladki...)?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek 

|
Wysłany: 2009-03-28, 00:14 Temat postu: |
|
|
| PAFAWAG napisał: |
| Jaki pojazd występuje w reklamie Bąbolady |
No właśnie, sam się nad tym zastanawiam, okna ma coś jak Scania N113CLL
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lopez  *Moderator

|
Wysłany: 2009-03-28, 17:30 Temat postu: |
|
|
| pr110 napisał: |
| W reklamie 36i6 jedzie koleś z bobrem solarisem U10 z Mobilisu, numer bodajże A346 |
W ogóle już chyba w 1/3 reklam pojawia się jakiś, z reguły warszawski, solaris.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

|
Wysłany: 2009-03-30, 10:48 Temat postu: |
|
|
| PAFAWAG napisał: |
| Jaki pojazd występuje w reklamie Bąbolady (tej, co kobieta zapomniała torebki, facet podaje jej ją przez okno, a ona jej nie bierze, tylko szuka czekoladki...)? |
Być może się mylę, ale oglądając pobieżnie tą reklamę, miałem wrażenie, że to jest autobus przystosowany do ruchu lewo stronnego 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shadow238  *Moderator

|
Wysłany: 2009-04-10, 20:08 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj w programie "Raport turbo" prezentowany był artykuł na temat spalonego SU15 w Warszawie, wypowiadał się w nim m.in. Prezes Olszewski, który dumnie prezentował produkty Solarisa, oraz jego poszczególne części, a nawet silnik chyba w Alpinie przeznaczonym dla Aten, dodatkowo było pokazane wnętrze jednej z osiemnastek również dla Aten, oraz pozostałe gotowe wozy.
Program oczywiście na antenie TVN Turbo będzie można zobaczyć: o 20:30 i 21:45.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Skoda 16T 

Dołączył: 06 Maj 2008 Miejscowość: Wrocław Pochwał: 9 Ostrzeżeń: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik 

|
Wysłany: 2009-05-18, 20:01 Temat postu: |
|
|
Wczoraj w filmie Na dobre i na złe, zaraz na samym początku pojawił się.Ikarus nr tab 6344 linii 710.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PAFAWAG 

Dołączył: 07 Lip 2007 Miejscowość: Wrocław - Biskupin, Warszawa - Wilanów Pochwał: 15
|
Wysłany: 2009-05-19, 19:11 Temat postu: |
|
|
W reklamie HOOP-u (drugiej części) występuje Solaris Urbino 12 III #A140 warszawskiego Mobilisa 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcin_558 

|
Wysłany: 2009-05-21, 22:43 Temat postu: |
|
|
Oglądałem tydzień temu program na TV Biznes : Sektory Wektory Trendy. W tym programie było omówienie aktualnej sytuacji rynku autobusowego w Polsce. Wypowiadali się prezesi Autosana , Solarisa jak i ekspert z portalu Transinfo (infobus). Autobusy pokazywane w programie to były głownie Solarisy z fabryki jak i z ulic Poznania. Jak wiadomo z Poznania TV Biznes nadaje wiec nie ma co się dziwić.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik 

|
Wysłany: 2009-05-22, 17:37 Temat postu: |
|
|
| Marcin_558 napisał: |
| Oglądałem tydzień temu program na TV Biznes : Sektory Wektory Trendy. W tym programie było omówienie aktualnej sytuacji rynku autobusowego w Polsce. Wypowiadali się prezesi Autosana , Solarisa jak i ekspert z portalu Transinfo (infobus). Autobusy pokazywane w programie to były głownie Solarisy z fabryki jak i z ulic Poznania. Jak wiadomo z Poznania TV Biznes nadaje wiec nie ma co się dziwić. |
Też widziałem ten program i zauważyłem też Many.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amalio 

Dołączył: 31 Gru 2006 Miejscowość: Gliwice Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: 2009-08-25, 19:04 Temat postu: |
|
|
Przed chwilą w wydarzeniach na Polsacie była mowa o tym, że PKP Intercity oskarża Przewozy Regionalne o to, że mają zbyt tanie bilety i więcej klientów 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wlocek369 
|
Wysłany: 2009-08-31, 18:11 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy ktoś o tym już wspominał:
Jakiś czas temu była w telewizji reklama Canal+ w którym występował warszawski SU10 albo 12, tyle że jednego z Ajentów.
Na przystanku stoi masa osób. Z zakrętu wyjeżdża autobus, wszyscy którzy siedzieli momentalnie wstają, autobus podjeżdża, okazuje się że to linia 58 (chyba nawet takiej linii trolejbusowej nie było nigdy w warszawie) część się cieszy niczym zdobycie bramki, reszta smutna niczym przegranie meczu. i hasło "Życie nie dostarcza emocji, a CANAL+ i owszem"
We włocławku od niedawna w czołówce programu informacyjnego o wydarzeniach z miasta "Puls miasta" pojawia się kilkadziesiąt obrazków na kilku z nich są autobusy. Część w ruchu.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik 

|
Wysłany: 2009-08-31, 19:27 Temat postu: |
|
|
Oglądałem reklamę soków chyba Fortuna nie pamiętam, na przystanku autobusowym czekają dwa albo trzy worki cukru.I wreszcie podjeźdża ogórek nie wiem czy Warszawski ale całkiem, możliwe. A za kierownicą ogórka siedziało jabłko. Może ktoś pomyśli że ja żart sobie zrobiłem ale to jest prawda.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mrozard 

|
Wysłany: 2009-08-31, 19:30 Temat postu: |
|
|