| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
david82 

|
Wysłany: 2008-12-14, 15:25 Temat postu: Posty od ostatniej wizyty |
|
|
Brakuje na forum opcji "Zobacz posty od ostatniej wizyty". Nie chce mi się przeglądać wszystkich działów osobno, dopóki nie będzie rzeczonej opcji, wybieram inne fora - takie które tę opcję mają.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

|
Wysłany: 2008-12-14, 15:38 Temat postu: |
|
|
| david82 napisał: |
| Brakuje na forum opcji "Zobacz posty od ostatniej wizyty". |
Jest, tylko nazywa się inaczej.
| dopóki nie będzie rzeczonej opcji, wybieram inne fora - takie które tę opcję mają. |
Zaiste straszne i wzruszające.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
irisbus 

|
Wysłany: 2008-12-14, 16:31 Temat postu: |
|
|
| "Zobacz posty od ostatniej wizyty" |
Nazywa się to "Zobacz nieprzeczytane posty" i jest nad "Zobacz swoje posty" i "Zobacz posty bez odpowiedzi" na prawo, pod zegarem.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
9507 
|
Wysłany: 2008-12-14, 20:53 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
david82 napisał:
"Zobacz posty od ostatniej wizyty"
Nazywa się to "Zobacz nieprzeczytane posty" i jest nad "Zobacz swoje posty" i "Zobacz posty bez odpowiedzi" na prawo, pod zegarem. |
To nie to samo, posty od ostatniej wizyty, to te, króre zostały napisane po naszej poprzedniej wizycie, posty nieprzeczytane, to wszystkie, ltórych nieczytaliśmy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KKS 

Dołączył: 08 Sty 2007 Miejscowość: gdzieś w Pyrlandii Pochwał: 10
|
Wysłany: 2008-12-14, 23:45 Temat postu: |
|
|
Jak ktoś nie chce czytać to może po zakończeniu swojej wizyty na forum wybrać opcję "oznacz fora jako przeczytane".
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
david82 

|
Wysłany: 2008-12-16, 11:22 Temat postu: |
|
|
| irisbus napisał: |
Nazywa się to "Zobacz nieprzeczytane posty" i jest nad "Zobacz swoje posty" i "Zobacz posty bez odpowiedzi" na prawo, pod zegarem. |
Inne fora posiadają zarówno opcję "Zobacz nieprzeczytane posty" jak i "Zobacz posty od ostatniej wizyty". Gdyby było to to samo, nie podnosiłbym tematu.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

|
Wysłany: 2008-12-16, 15:53 Temat postu: |
|
|
| Inne fora posiadają zarówno opcję "Zobacz nieprzeczytane posty" jak i "Zobacz posty od ostatniej wizyty". |
Aaa tam, niepotrzebny bajer. Bardziej przydałaby się możliwość pomijania niektórych działów (albo chociaż tematów), żeby można było czytać tylko to, co się chce
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
J-31  @Naczelny Moderator

|
Wysłany: 2008-12-16, 16:05 Temat postu: |
|
|
| plocmaster napisał: |
| Aaa tam, niepotrzebny bajer. Bardziej przydałaby się możliwość pomijania niektórych działów (albo chociaż tematów), żeby można było czytać tylko to, co się chce |
No, ale mimo wszystko przymusu czytania wszystkiego raczej nie ma. Wybierasz to co Chcesz przeczytać. To tylko ja jestem nawiedzony i czytam wszystko, ale ja to raczej muszę 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
david82 

|
Wysłany: 2008-12-16, 16:29 Temat postu: |
|
|
| Aaa tam, niepotrzebny bajer. Bardziej przydałaby się możliwość pomijania niektórych działów (albo chociaż tematów), żeby można było czytać tylko to, co się chce |
No więc postulowana przeze mnie opcja daje taką możliwość.
[ Dodano: 16 Gru 2008 15:29 ]
| J-31 napisał: |
No, ale mimo wszystko przymusu czytania wszystkiego raczej nie ma. Wybierasz to co Chcesz przeczytać. To tylko ja jestem nawiedzony i czytam wszystko, ale ja to raczej muszę  |
Ale ja chciałbym wybierać pomiędzy 10-ma wątkami, a nie 50-ma.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amalio 

Dołączył: 31 Gru 2006 Miejscowość: Gliwice Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: 2008-12-16, 16:33 Temat postu: |
|
|
No, ale mimo wszystko przymusu czytania wszystkiego raczej nie ma. Wybierasz to co Chcesz przeczytać. To tylko ja jestem nawiedzony i czytam wszystko, ale ja to raczej muszę  |
Tylko, że z czego pamiętam jeżeli ma się zbyt dużo nieprzeczytanych postów, to za którymś wejściem oznacza wszystkie fora jako przeczytane. I lipa, bo oznaczy nawet te które się przegląda. Tak przynajmniej kiedyś miałem.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

|
Wysłany: 2008-12-16, 16:49 Temat postu: |
|
|
| No, ale mimo wszystko przymusu czytania wszystkiego raczej nie ma. Wybierasz to co Chcesz przeczytać. To tylko ja jestem nawiedzony i czytam wszystko, ale ja to raczej muszę |
Ale niewygodnie jest to pomijać i klikać potem żeby oznaczyło wszystko jako przeczytane, lepiej by było wrzucić adekwatne działy do jakiegoś killfile i byłby spokój.
| No więc postulowana przeze mnie opcja daje taką możliwość. |
Nie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
david82 

|
Wysłany: 2008-12-16, 19:06 Temat postu: |
|
|
| No więc postulowana przeze mnie opcja daje taką możliwość. |
Nie. |
Co nie? Chyba wiem co mówię.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pmaster 

|
Wysłany: 2008-12-16, 19:21 Temat postu: |
|
|
Wiesz, co mówisz/piszesz, tylko że źle mówisz. Gdyby było tak, jakbyś ty chciał, klikałbym na „Zobacz posty od ostatniej wizyty”, pomijał to, co chcę pominąć i następnym razem robiłbym to samo, czyli mogę robić to samo dzisiaj, tylko że mam 1 kliknięcie więcej. A ja chcę raz zaznaczyć działy, które mnie nie interesują i się już nimi nie przejmować.
Kiedyś była na forum zbliżona funkcjonalność i dobrze to działało
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|