| |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
J-31  @Naczelny Moderator

|
Wysłany: 2009-11-17, 09:44 Temat postu: |
|
|
| Filip7370 napisał: |
| Że tak powiem I, co z tym przegubem? |
Z tego co udało mi się usłyszeć w Nowym Sączu, w październiku - od któregoś z krakowskich kolegów - to na razie nie wiadomo co dzieje się z tym pojazdem. Przy czym zaznaczam, to było na początku października i człowiek mógł nie mieć informacji 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek 

|
Wysłany: 2009-11-17, 17:38 Temat postu: |
|
|
A ja słyszałem, że podwozie jest już gotowe.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zanzar  +Ekspert

|
Wysłany: 2009-11-17, 18:10 Temat postu: |
|
|
Podwozie gotowe było jakiś rok temu. Ale biorąc pod uwagę, że nie ma zdjęć wnętrza, nie ma wraków takich pojazdów, nie ma pełnej dokumentacji to prace są naprawdę trudne. MPK Kraków odbudowuje wóz na pewno profesjonalnie a to czas pochłania. Myślę, że ten wóz będzie gotowy dopiero w okolicy 2011 roku.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filip7370 
|
Wysłany: 2009-11-17, 21:25 Temat postu: |
|
|
Nie, no na pewno nikt nie spodziewa się że jutro będzie gotowy. Chce wiedzieć czy to był taki news wyssany z palca, który poza pojawieniem się nie istnieje dalej, czy to bomba sezonu? Czy gdziekolwiek są jakiekolwiek zdjęcia z prac, kto nad tym patronuje, z kim można o tym pogadać? O tyle znam ludzi z Krakowa to lubią się chwalić swoimi naprawdę wychuchanymi cacuszkami i zapewne jak się grzecznie poprosi to powiedzą co i jak.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zanzar  +Ekspert

|
Wysłany: 2009-11-17, 22:05 Temat postu: |
|
|
Lubią się chwalić ale gotowymi lub prawie gotowymi Tak było choćby w przypadku remontu Sana H01B. Istnieją tylko dwa zdjęcia tego Sana sprzed remontu i potem dopiero jak już jest po lakierowaniu. Można z tego wysnuć wniosek, że będzie tak samo 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
[ Strona wygenerowana w: 0.125589 sekund ] :: [ 20 zapytań SQL ]
|