Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto

Login: Hasło:
Portal FAQ Grupy Ludzie Galeria

Regulamin Ekipa    RegulaminRegulamin    SzukajSzukaj     RejestracjaRejestracja

Ikarusem 256 po Kamiennej Górze i okolicach
Strona 1 z 1
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Polska -> Imprezy KM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
irisbus  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Wałbrzych
Pochwał: 11

PostWysłany: 2009-09-21, 18:38
Temat postu: Ikarusem 256 po Kamiennej Górze i okolicach
Zacytuj zaznaczone

Dnia 3 października 2009 (sobota) mamy zaszczyt zaprosić na przejazd okolicznościowy Ikarusem 256 PKS Kamienna Góra po malowniczych okolicach Kamiennej Góry.

Planowana trasa przejazdu:
Marciszów
Kamienna Góra
Janiszów
Błażkowa
Paprotki
Miszkowice
Bukówka
Lubawka
Lubawka - Granica
Chełmsko Śląskie
Krzeszów
Sanatorium
Osiedle Tkaczy
Kamienna Góra
Antonówka
Sędzisław

Grill będzie albo w Chełmsku Śląskim
albo w Antonówce.

Zbiórka 9:20 - Marciszów po przyjeździe pociągu z Wrocławia (211).
Koszt około 20 zł (zależne od liczby uczestników). Zapisy: przemek.st43[at]gazeta.pl.

Wóz:

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora

Kędzior  Płeć:Mężczyzna
*Moderator
Moderator

Miejscowość: Niederschlesien
Pochwał: 6

PostWysłany: 2009-10-04, 18:34
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Co prawda, nie brałem ze sobą aparatu, to jednak było świetnie. Akcja w Kamieńczyku do Poznania, rulez

Zdjęcia są tu: http://phototrans.eu/17,334,13.html
i te autorstwa użytkownika misdroj: http://www.km-forum.com.pl/galeria/categories.php?cat_id=3258

Ale organizatorom "konkurencyjnej" imprezy przekazuję od wrocławskiej ekipy, że nie wybiera się terminu kolidującego z odbywającą się w tym samym dniu, inną imprezą komunikacyjną.

Powrót do góry

Matlik  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Krynica-Zdrój

PostWysłany: 2009-10-04, 18:56
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Kędzior napisał:

Ale organizatorom "konkurencyjnej" imprezy przekazuję od wrocławskiej ekipy, że nie wybiera się terminu kolidującego z odbywającą się w tym samym dniu, inną imprezą komunikacyjną.

Dziękujemy za radę, tylko że Ikarusa nie kasowano, a kombajny tak więc termin imprezy "Ostatnie Żniwa" był uzależniony od daty kasacji kombajnów - 30 wrzesień więc tylko dzięki życzliwości MPK w Nowym Sączu dało się zorganizować tą imprezę.
Poza tym nie wiem czemu traktujecie to jako konkurencję. Ważne, że tu i tu wszyscy się dobrze bawili bo o to w tym wszystkim chodzi.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika

*Moderator
Moderator

PostWysłany: 2009-10-04, 19:28
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Chodziło mi o to, że u nas nie było zbyt wielu uczetników (głównie Wrocław (stała ekipa pij... imprezowiczów ), Wałbrzych i kilku miejscowych), co spowodowane pewnie było tym, że jednocześnie trwała inna impreza

Ostatnio zmieniony przez Kędzior dnia 2009-10-04, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

irisbus  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Wałbrzych
Pochwał: 11

PostWysłany: 2009-10-04, 19:31
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Kędzior napisał:
Chodziło mi o to, że u nas nie było zbyt wielu uczetników (głównie Wrocław (stała ekipa pij... imprezowiczów ), Wałbrzych i kilku miejscowych), co spowodowane pewnie było tym, że jednocześnie trwała impreza w Podkarpackiem

Nie każdemu chciało by się drałować przez płł Polski na imprezkę, nie każdy miał by też takie możliwości, więc dobrze że była jakaś alternatywa, wg mnie to nie był problem a tak ludzi było więcej niż się spodziewaliśmy i radze poćwiczyć geografię

Powrót do góry

*Moderator
Moderator

PostWysłany: 2009-10-05, 17:18
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

irisbus napisał:
Nie każdemu chciało by się drałować przez płł Polski na imprezkę, nie każdy miał by też takie możliwości, więc dobrze że była jakaś alternatywa, wg mnie to nie był problem a tak ludzi było więcej niż się spodziewaliśmy
Przy odpowiednim zoorganizowaniu logistycznym miłośników (vide przejazd stałej wrocławskiej imprezowej ekipy miłośniczej w 4 samochodach osobowych po 4 miejsca do Cieszyna), duże odległości to nie problem Mając na myśli "konkurencyjną imprezę" miałem na myśli to, że miłośnicy np. z Warszawy, Pomorza, woj. opolskiego mieli nie lada wybór gdzie jechać. A właściwie odległości podobne
Cytat:
i radze poćwiczyć geografię
Kurcza pomyliło mi się z Krosnem
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Polska -> Imprezy KM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: