| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
irisbus 

|
Wysłany: 2009-09-21, 18:38 Temat postu: Ikarusem 256 po Kamiennej Górze i okolicach |
|
|
Dnia 3 października 2009 (sobota) mamy zaszczyt zaprosić na przejazd okolicznościowy Ikarusem 256 PKS Kamienna Góra po malowniczych okolicach Kamiennej Góry.
Planowana trasa przejazdu:
Marciszów
Kamienna Góra
Janiszów
Błażkowa
Paprotki
Miszkowice
Bukówka
Lubawka
Lubawka - Granica
Chełmsko Śląskie
Krzeszów
Sanatorium
Osiedle Tkaczy
Kamienna Góra
Antonówka
Sędzisław
Grill będzie albo w Chełmsku Śląskim
albo w Antonówce.
Zbiórka 9:20 - Marciszów po przyjeździe pociągu z Wrocławia (211).
Koszt około 20 zł (zależne od liczby uczestników). Zapisy: przemek.st43[at]gazeta.pl.
Wóz:

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kędzior  *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Miejscowość: Niederschlesien Pochwał: 6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matlik 

|
Wysłany: 2009-10-04, 18:56 Temat postu: |
|
|
| Kędzior napisał: |
Ale organizatorom "konkurencyjnej" imprezy przekazuję od wrocławskiej ekipy, że nie wybiera się terminu kolidującego z odbywającą się w tym samym dniu, inną imprezą komunikacyjną. |
Dziękujemy za radę, tylko że Ikarusa nie kasowano, a kombajny tak więc termin imprezy "Ostatnie Żniwa" był uzależniony od daty kasacji kombajnów - 30 wrzesień więc tylko dzięki życzliwości MPK w Nowym Sączu dało się zorganizować tą imprezę.
Poza tym nie wiem czemu traktujecie to jako konkurencję. Ważne, że tu i tu wszyscy się dobrze bawili bo o to w tym wszystkim chodzi.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kędzior  *Moderator

|
Wysłany: 2009-10-04, 19:28 Temat postu: |
|
|
Chodziło mi o to, że u nas nie było zbyt wielu uczetników (głównie Wrocław (stała ekipa pij... imprezowiczów ), Wałbrzych i kilku miejscowych), co spowodowane pewnie było tym, że jednocześnie trwała inna impreza 
Ostatnio zmieniony przez Kędzior dnia 2009-10-04, 19:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
irisbus 

|
Wysłany: 2009-10-04, 19:31 Temat postu: |
|
|
| Kędzior napisał: |
Chodziło mi o to, że u nas nie było zbyt wielu uczetników (głównie Wrocław (stała ekipa pij... imprezowiczów ), Wałbrzych i kilku miejscowych), co spowodowane pewnie było tym, że jednocześnie trwała impreza w Podkarpackiem  |
Nie każdemu chciało by się drałować przez płł Polski na imprezkę, nie każdy miał by też takie możliwości, więc dobrze że była jakaś alternatywa, wg mnie to nie był problem a tak ludzi było więcej niż się spodziewaliśmy i radze poćwiczyć geografię 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kędzior  *Moderator

|
Wysłany: 2009-10-05, 17:18 Temat postu: |
|
|
| irisbus napisał: |
| Nie każdemu chciało by się drałować przez płł Polski na imprezkę, nie każdy miał by też takie możliwości, więc dobrze że była jakaś alternatywa, wg mnie to nie był problem a tak ludzi było więcej niż się spodziewaliśmy |
Przy odpowiednim zoorganizowaniu logistycznym miłośników (vide przejazd stałej wrocławskiej imprezowej ekipy miłośniczej w 4 samochodach osobowych po 4 miejsca do Cieszyna), duże odległości to nie problem Mając na myśli "konkurencyjną imprezę" miałem na myśli to, że miłośnicy np. z Warszawy, Pomorza, woj. opolskiego mieli nie lada wybór gdzie jechać. A właściwie odległości podobne
| Cytat: |
i radze poćwiczyć geografię  |
Kurcza pomyliło mi się z Krosnem 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|