Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto

Login: Hasło:
Portal FAQ Grupy Ludzie Galeria

Regulamin Ekipa    RegulaminRegulamin    SzukajSzukaj     RejestracjaRejestracja

B10MA
Strona 6 z 6
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Zagraniczne marki -> Volvo Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BF201  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: Kraków
Pochwał: 1

PostWysłany: 2009-03-01, 16:30
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Coffee napisał:
weź sobie (powiedzmy) takie Ducato na automacie, jak jest w mojej pracy i zaczep sobie drugie takie na hol... I targaj go pod Górę Borkowską, albo Halszki...

nie wiem jakie ducato masz "w pracy"

co do holowania roboczego to zdarzało mi się mercedesem 124 w automacie kogoś ściągać i przy umięjętnym użyciu lewarka i pedału przyspieszenia nie było najmniejszego problemu

nadal więc uważam że bzdury piszesz

edit:
ponadto policz sobie masę uciętej cząści, do tego dodaj obciążenie 170 pasażerów -> tyle "siły" zaoszczędzone zostanie w pogotowiu względem poprzedniego wcielenia przy prawie pełnym załadunku -> śmiem twierdzić że ciężko będzie osiągnąć obciążenie porównywalne do poprzedniego maksymalnego zapełnienia, a przecież na linii autobusom nie zdarza sie staczać podczas podjazdów, jak tylko wsiądzie więcej pasażerów ]:->

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora

shakkie  Płeć:Mężczyzna

Miejscowość: S(zczec)in City
Pochwał: 1

PostWysłany: 2010-06-15, 21:56
Temat postu:
Zacytuj zaznaczone

Nurtuje mnie pewna kwestia - czy w autobusie wysokopodłogowym wznios podłogi nad osiami (wszystkimi!) można uznać za wadę/błąd ? Bo w B10MA tak właśnie jest.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KM-Forum Strona Główna -> Zagraniczne marki -> Volvo Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: