| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Filip 
|
Wysłany: 2007-12-20, 01:52 Temat postu: Neoplan Trendliner |
|
|
Chcę poruszyć temat Neoplana Trendlinera.Piszcie co o nim sądzicie i jak wam się on podoba.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gadzie 

|
Wysłany: 2007-12-20, 15:40 Temat postu: |
|
|
| Filip napisał: |
| Piszcie co o nim sądzicie |
Hmm... MI osobiście się podoba. Jest troche podobny do Mana Lion's Regio (lub tamten do tego - nie wiem, który pierwszy był).
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filip 
|
Wysłany: 2007-12-20, 18:47 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Hmm... MI osobiście się podoba. Jest troche podobny do Mana Lion's Regio (lub tamten do tego - nie wiem, który pierwszy był). |
Też nie wiem który był pierwszy ale ich podobieństwo wypływa z tego,że Neoplan i Man należą obecnie do koncernu o nazwie NEOMAN.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chudy5d 

|
Wysłany: 2008-01-28, 16:31 Temat postu: |
|
|
Mnie się bardzo podoba Trendliner z resztą jak inne autokary Neoplana (Starliner, Tourliner). Niestety nie miałem się okazji przejechać żadnym Neoplanem turystycznym z wyjątkiem N316x... Dokładnie nie pamiętam nazwy...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filip 
|
Wysłany: 2008-02-23, 22:29 Temat postu: |
|
|
| chudy5d napisał: |
| Niestety nie miałem się okazji przejechać żadnym Neoplanem turystycznym |
Niedawno byłem z wizyta u naszych zachodnich sąsiadów i miałem te przyjemność widzieć ten pojazd na żywo a dzięki temu,że kierowca była bardzo miły i uczynny zaznałem rozkoszy podróżowania przez chwile tym cudem techniki.Szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowany bo spodziewałem się większych rewelacji po czymś takim.Ale to może być tylko moje wrażenie gdyż spędziłem w tym autobusie zaledwie pół godziny.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|